Jdi na obsah Jdi na menu

Pravidla

21. 4. 2010

* Všichni tu určitě chceme domeček, vlastního kováře atd, tak vás prosíme plaťte daně a když vás Alex poprosí, pomožte s WH, děláte to pro cech, ať už jde o někoho z vašich kolegů nebo nám za WH zaplatí. Jen tak, pro informaci, výstavba domečku stojí 20.000.000 yangů a kovář určitě také není nejlevnější záležitostí.
Daně plaťte včas, pokud však zrovna nemáte dostatek yangů, domluvte se s výběrčím na pozdější platbě nebo na sptlátkách, aby nedošlo k problému nebo rovnou výhozu z cechu.


* Poslední dobou se stává to, že čteme: ,,BUDE WAR?" a podobně, Alex dá válku, ale většina z vás nepřijde. Takže... Chcete válku? Máte ji mít. Nebudete do válek chodit? Tak se zruší úplně. A jestli vážně tak moc milujete boje, tak od toho ty války jsou, tak nevražděte své kolegy na modus volný.

* Hackuješ? Okrádáš lidi? Je to jen tvá věc, podle mého názoru stejnak větší polovina lidí na metinu jsou hackeři nebo zloději. Ale OPOVAŽ SE něco zkoušet na některém z členů cechu. To pak stačí jeden screen a pápá.

*S Alex jsme se koukaly na levely členů cechu. CO TAM DĚLALA TA LEVEL 32?? Bere se od lvl 45, takže vy, co jste zatím pod 45, byste to měli co nejdříve vytáhnou, co kdyby někdo chtěl pročistit cech od malých levelů... Jo a když už jsme u toho nabírání... NEBRAT KRUŤASE, ZLOMYSLNÝ, ÚSKOČNÝ A AGRESORY!!!! Co se týče hodnosti záporné, tato situace je určitě některým z nás známá (že Alex? ), ale přesto se snažte z hodnosti záporné dostat co nejdříve na hodnost alespoň neultrální.

*Před tím než se vám bude dělat WH investujte nějaké BZK z toho důvodu, že plno lidí přijde do cechu, za 3 dny dělá WH a za další 3 dny odejde z cechu. Takže chceš WH? Dej do cechu 500 000 BZK, ať se nedělá WH jiným cechům zadarmo.

*A úplně poslední pravidlo, které bychom všichni měli brát jako samozřejmost... NENADÁVEJTE SI, ALEX CHCE CECH VE KTERÉM VLÁDNE KAMARÁDSTVÍ A NE: ,,Ty k*** " A PODOBNĚ NEBO ŘEČI ŽE S NĚKÝM V CECHU NECHCETE BÝT...